24 September 2011

Amenajari interioare. covoare, tablouri

2011-09-24 21 18 462011-09-24 21 19 51

Magazinul Atria ofera produse de amenajari interioare pentru gusturi diverse si bugete variate. Colectiile de baza ale magazinului le reprezinta covoarele, perdelele si draperiile, alaturi de care Atria ofera clientilor si o gama larga de textile, accesorii si alte produse de decoratiuni interioare destinate crearii unei ambiante cat mai placute: galerii pentru perdele si draperii, prosoape, halate de baie, covorase de baie, paturi, cuverturi, lenjerii de pat, fete de masa, seturi de bucatarie, traverse mocheta, autocolante pentru pereti, mobila si ferestre, tablouri, postere si altele.


Construit pe experienta de peste 15 ani in comercializarea produselor pentru amenajari interioare a companiei Ax Perpetuum Impex SRL, magazinul
Atria a fost un succes de la bun inceput. Succesul lui se bazeaza pe urmatoarele:
• gama de produse moderne si de calitate, la preturi accesibile, in permanenta extindere;
• sistemul de livrari bine pus la punct, cu livrari la nivel national prin curier rapid. Stocurile de produse asigura continuitatea colectiilor si o livrare prompta.
• serviciul profesionist de client service, un operator bine pregatit stand la dispozitia clientilor pentru informatii suplimentare, indrumare si detalii legate de comanda si livrare;
• un brand prietenos, indragit de clienti inca de la inceput. Strategia de promovare online (prin Social Media, campanii CPC, campanii cu site-uri partenere, prezenta in blogosfera, etc.) asigura o crestere permanenta a notorietatii brandului.

Publicul Atria este majoritar feminin (in proportie de aprox. 80% femei, 20% barbati, cu varsta cuprinsa intre 25 si 45 de ani), iar valoarea medie a comenzilor este in jur de 250 RON.

Gama sortimentala Atria vizeaza atat locuintele moderne, amenajate in culori vii si forme aparte, cat si gospodariile unui public mai conservator sau traditionalist. Multe dintre produse pot fi facute cadou - aniversar, onomastic, de casa noua, botez, Craciun, etc.

No comments:

Post a Comment