27 September 2011

Pijama, capot, sutien - reduceri de 7%

2011-09-27 16 09 282011-09-27 16 11 32

LenjeriaMea este un magazine online, unde poti descoperi ultimele modele de lenjerie intima, sutiene, chilotei, camasi de noapte, ciorapi, imbracaminte lansate de mari branduri precum: Triumph, Pierre Cardin, Lormar, Laura Baldini, Comet, Blu Enigma, Passion, Vanilla si multe altele. Este PRIMUL MAGAZIN ON LINE DE LENJERIE care iti aduce si LOVE NATURE, marca de lenjerie intima 100% BIO, produsa din materiale si accesorii biologice, ecologice si antialergice, din respect fata de natura inconjuratoare.
In viata noastra sunt momente si momente, dar lenjeria intima are de a face cu sentimentul pe care il ai fata de propria ta persoana; o stii doar tu...si eventual partenerul. Lenjeria intima ti-o alegi in primul si in primul rand pentru tine, pentru starea ta de bine. Categoric, o femeie trebuie sa poarte lenjerie rafinata, eleganta si frumoasa in fiecare zi si, in special, cand vrei o aparitie care sa il descumpaneasca, sa-l provoace si sa-l faca sa se reindragosteasca de tine.
Lenjeriamea vrea sa se impuna pe piata printr-o sortimentatie bogata, dar si prin calitatea constanta a produselor.
Gama de produse:
- lenjerie intima femei: sutiene, chiloti, body-uri, corsete, portjartiere, babydoll-uri;
- camasi de noapte si pijamale;
- ciorapi de dama clasici, cu model, sosete;
- lenjerie barbati: chiloti, boxeri, maiouri;
- sosete barbati business, sport;
- sosete copii;
- accesorii: esarfe femei, barbati;
- imbracaminte: tricouri, maieuri, bluze, rolling-uri, jachete;
Target: in general femei, cu varsta intre 20-50 ani, din mediul urban si nu numai, cu venituri medii si mari, interesate de noutate(colectii), calitate si marca(brand).

No comments:

Post a Comment