20 January 2012

40% reducere la haine LaFemme

Image 013

Incepind de azi, 20 Ianuarie 2012 S-a dat startul reducerilor exclusiv online!

Magazinele online vin cu reduceri mult mai substantiale decat cele din offline, cu oferte care sunt intr-adevar de nerefuzat. Pe langa reduceri, magazinele online iti ofera si transport gratuit, puncte de loialitate, carduri de fidelitate, vouchere, cupoane si chiar anumite produse cadou. Asa ca trebuie sa te grabesti ca sa prinzi cele mai bune preturi! Le gasesti doar online!

De exemplu, brandul La Femme ofera o reducere de 40% exclusiv in magazinul sau online. Reducerea este valabila in perioada20.01.2012 - 23.01.2012 si se aplica la colectia sa pentru toamna iarna 2011 2012. De ce sa nu profiti de o astfel de oferta, plus ca nu mai pierzi timpul umbland prin oras?

Pe langa reducerile oferite La Femme ofera transport gratuit pentru cumparaturi in valoare minima de 99.99 Lei si pentru optiunea de livrare cu Posta Romana. In plus, pentru localitatile Bucuresti, Pitesti si Constanta transportul este gratuit si la livrarea prin curierat rapid.

La orice produs cumparat de pe La Femme vei primi cadou un Cupon de Reducere de 20% si transport gratuit, de ziua ta de nastere sau de nume. Cumpara acum produse de la reduceri dar nu uita, la colectia noua ai un cupon de reducere de 20% de ziua ta la orice valoare cumparata, plus transport gratuit! Asa ceva chiar nu trebuie ratat!

No comments:

Post a Comment