11 May 2012

Ceasuri de la 500 lei - TopCeas.ro

TopCeas.ro

Topceas.ro este una dintre cele mai mai mari si cunoscute magazine online de ceasuri. Colaboram doar cu vanzatori autorizati din Europa (Germania, Anglia) si vindem doar ceasuri originale. Compania noastra a fost infiintata acum 5 ani si prioritatetea noastra este de a furniza produse si servicii de calitate.
Pretul accesibil este dovedit de faptul ca suntem importatori directi, si distribuitor exclusiv ale majoritatea marcilor pe care le comercializam. Cu toate acestea, majoritatea produselor noastre sunt in depozitul nostru propriu, produse care prin firma de curierat Fan Courier putem expedia oriunde in tara, in termen de 24-48 ore.
Ceasurile noastre sunt cuprinse in pretul de aprox. 500 RON – 2.500 RON. Avem constant in stocul nostru propiu, mai mult de 500 de produse, valoarea acestora depasind suma de 100.000 euro. Cifra de afaceri lunara depaseste suma de 20.000 de euro, si este in constanta crestere. Oferta noastra se extinde si pe planul cutiilor de ceasuri/cutii de intoarcere, care sunt la fel de solicitate de catre pasionati si posesorii de ceasuri.
Oferim mai multe posibilitati de plata: plata ramburs (preferat), plata prin card bancar, transfer bancar (OP) si plata prin PayPal.

No comments:

Post a Comment