19 June 2012

Dell Streak 7 Second hand

Bucura-te de tot ce ai nevoie intr-un device mega portabil si ultra cool.

Dell Streak 7 iti ofera puterea si portabilitatea unei tablete de 7” cu Android Honeycombo, primul sistem de operare creat special pentru tablete. 

Ai browser, email, download si conectivitate pentru a crea si distribui continut cat mai usor. Cu Dell Streak 7 creezi documente, rulezi prezentari, actualizezi rapoarte si chiar iti verifici situatia financiara, direct din palma ta.

Faptul ca ii poti atasa memoria SD iti permite sa elimini limitarile legate de spatiul de stocare pentru documente, prezentari, video-uri, fotografii sau filme si muzica.

GPS-ul te ajuta sa ramai in permanenta pe “drumul cel bun”, indiferent de locatie, iar Kindle reader-ul te tine mereu aproape de lecturile preferate. CitGrup.ro


Caracteristici

Brand: Dell

Model: Streak 7

Calitate: Refurbished, 2 ani garantie

Sistem de operare: Android 3.2 Honeycombo

Procesor: NVIDIA® Tegra™ 2 mobile processor

Memorie: 16 GB

Diagonala: 7 inch, MultiTouch Gorilla Glass Display

Rezolutie: 800 x 480

Bluetooth: 2.1 + EDR

Wireless: 802.11 b/g/n

GPS

Optical Drive: MP3, WMA, AAC, AAC+, eAAC+, AMR, MIDI, WAV

Messaging: Email, IM and Video Chat on all models; SMS & MMS on 3G models only

Web camera: In fata: 1.3 MP, In spate: 5 MP, Auto Focus with Flash

Greutate: 453 g

Ce inseamna Refurbished?

Sunt echipamente ce au fost utilizate in mediul de business si care prin programe de leasing sau buyback s-au intors la producator (Dell, spre exemplu). Acolo sunt testate si, odata ce indeplinesc toate conditiile de functionare, sunt repuse in circuitul economic. Ajunse la CIT Grup, produsele sunt supuse unor teste severe de catre specialistii nostri si retestate la instalarea sisitemului de operare.

Ne asiguram ca produsele arata impecabil, au configuratii solide si functioneaza foarte bine, deoarece nu glumim deloc cand vine vorba de calitatea pe care o oferim.

No comments:

Post a Comment