22 September 2011

Biocyte hyaluronic forte 150 mg 30 cpr

2011-09-22 20 18 04

Producător: BIOCYTE
Prospect:

Biocyte Hyaluronic Forte – 150,90 ron

Supliment alimentar.
Cea mai mare concentratie de acid hyaluronic pentru uz intern: 150 mg
Previne formarea ridurilor, hidrateaza si repara tenul, imbunatateste elasticitatea pielii.
Mod de utilizare: Se recomanda cate 1 comprimat pe zi cu un pahar mare de apa, la micul dejun, timp de 3 luni.
Actiuni: Odata cu trecerea anilor, aportul de acid hyaluronic din compozitia tenului scade calitativ, iar pielea isi pierde hidratarea si elasticitatea. Hialuronic forte® contine 150 mg acid hialuronic (cea mai mare doză disponibila) de origine vegetala, care actioneaza in profunzime. Pielea devine neteda, hidratata, ferma, elastica, ridurile sunt prevenite si netezite. Studiul clinic* efectuat a demonstrat ca rezultatele apar la o luna dupa utilizare.
Avertizari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Contraindicat persoanelor alergice la hialuronati si celor bolnave de cancer cu linfedema. A se administra cu prudenta persoanelor cu artrita reumatoida.
*) Studiu clinic realizat de Laboratoire de Pharmacobiochimie de Pavie. Hidratarea si elasticitatea pielii si efectele anti-rid timp de o luna: +27% Hidratare; +27% Elasticitate.

No comments:

Post a Comment