22 September 2011

Biocyte keratine forte 40 cps

2011-09-22 20 24 21

Producător: BIOCYTE – 112,4 ron
Prospect:

Biocyte Keratine Forte

Supliment alimentar.
Creste volumul si stralucirea parului, intareste firul de par, protejeaza impotriva caderii parului.
Mod de utilizare: Se recomanda cate 2 capsule pe zi, in timpul mesei, cu un pahar mare de apa, timp de 3 luni.
Actiuni: Keratina este componenta principala a parului (85%). Stresul cotidian, poluarea, stilul de viata, pot degrada parul şi de aceea, nivelul de keratina din compozitia acestuia se diminueaza.
Laboratoarele Biocyte® au creat Keratine Forte® ca fiind primul supliment alimentar care hraneste firul de par din interior, asigurand integral toti cei 18 aminoacizi ai keratinei, prezenti in mod natural in par. Parul este mult mai puternic, isi recapata elasticitatea, puterea, volumul si stralucirea. Caderea parului este diminuata.
Keratine Forte® este primul supliment alimentar cu keratina pura, vitamine din grupul B si zinc – elementele esentiale pentru sanatatea parului. Eficacitate dovedita, conform unui studiu clinic realizat de Laboratoire de Pharmacobiochimie de Pavie. Volumul si rezistenta parului timp de trei luni: Caderea parului este redusa cu pana la 90%; pana la 75% mai multa stralucire.
Avertizari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Bema si Pranarom (produse certificate BIO), Dr. Organic (Produse cu ingrediente 100% naturale si bioactive), Biocyte (liderul francez in nutricosmetica)

No comments:

Post a Comment