23 September 2011

Scaner portabil documente, mini climatizator, termometru, Fantana solara plutitoare,

2011-09-23 15 57 41

Atracţia oricărui iaz de grădină. Este suficient să plasaţi fântâna pe suprafaţa apei iar când soarele străluceşte, pompa începe să arunce jeturi de apă. Punere simplă în funcţionare, fără instalaţii. Livrată cu 4 duze pentru diferite jeturi de apă.

2011-09-23 15 58 35

Scaner portabil documente Conrad Mobile Scan New Generation 2 GB

Mobile Scan vă permite să scanaţi rapid şi confortabil documente, pagini sau fragmente din cărţi, dosare cu pagini spiralate/capsate, etc chiar şi cărţi greu de scanat cu un scaner plat clasic.

2011-09-23 16 01 242011-09-23 16 01 43

 

German Electronics este distribuitorul român al grupului Conrad, lider european în vânzarea la distanță de material electronic, informatic, audio-video, atât pentru publicul larg cât și pentru profesioniști. Rețeaua Conrad este o prezență extrem de activă pe plan internațional, fiind prezenta in aproape toate tarile europene. De mai bine de 80 ani, Conrad oferă produse inovatoare și de calitate, principala preocupare a grupului fiind cel mai bun raport calitate-preț și o servire ireproșabilă a clientului. Distribuim produsele prin intermediul catalogului și site-ului nostru www.germanelectronics.ro. Fie că este vorba despre componente, aparate de măsură, aparate Hi-Fi, informatică ori gadgets, pasionatul de electronică poate să conteze pe German Electronics. German Electronics vă aduce ultimele noutăți în materie de inovație tehnică. Calitatea noilor produse este testată în permanență de Conrad Technology Centrum (CTC). În renumitele cataloage Conrad se găsesc mai mult de 300.000 de produse, multe dintre acestea sunt inovaţie Conrad şi nu pot fi procurate din altă parte.

No comments:

Post a Comment